Chord Kunci Gitar Momonon – Si Aceng

Artis / Penyanyi : Momonon
Judul Lagu         : Si Aceng

Chord Kunci Gitar Momonon – Si Aceng

Chord dan Lirik Si Aceng

INTRO : Em-Am-Em-Am

Em-Am-C-Bm > Si Aceng pemuda asli rangkas bitung

... Em-Am-C-Bm > Si Aceng pemuda yang masih bingung

Em-Am-C-Bm > Lulus sakola masih nganggur Teu gawe teu kuliah kawas batur

Em-Am-C-Bm > Wanci isuk masih di kasur Wanci beurang teu puguh ngaluyur

Em-Am-C-Bm > Peutingna beuki begadang Beuki oge nginum anggur..uyeee..

(INTRO : Em-Am-Em-Am)

Em-Am-C-Bm > Indung jeung bapa geus teu kawasa Beurang peuting ngado’a

Em-Am-C-Bm > Hirup urang kudu rumasa Kudu loba usaha jeung Do’a

C-Bm > Mun hirup hayang bangja

C-Bm > Mun hirup hayang bagja

Am-D > Mun hirup hayang bagja

(REFF : G-D-Am-C-D > Gera gawe yo geura nangtung Ulah sare wae bisi bingung

G-D-Am-C-D > Gera gawe yo geura nangtung Gera bisa maraban indung

(INTRO : Em-Am-Em-Am)

Em-Am-C-Bm > Si Aceng pemuda asli rangkas bitung

Em-Am-C-Bm > desana sanghiang tanjung di sisikota masih kampung...bingung

(INTRO : Em-Am-Em-Am-Em-Am-Em-Am)

(MELODI : Em-Am-C-Bm 4x)

C-Bm > Mun hirup hayang bangja

C-Bm > Mun hirup hayang bagja

Am-D > Mun hirup hayang bagja

(balikkereff4x)