Lirik Lagu Rere Teles – Lali Asale


Advertisement

Judul Lagu : Lali Asale
Penyanyi : Rere Teles
Composed : Cuple Mainkan dan Iwey Seven
Lirik : Wildan Seff
Arranged : Cuple Mainkan dan Iwey Seven
Produksi : Mekar Records

Lirik Lagu Rere Teles – Lali Asale

Limang tahun aku suwe ngenteni
Sing tak tunggu tunggu akhire teko
Tambah manis tambah lucu tambah ayu
Tambah gawe pengen cepet ketemu

Isuk isuk aku wis mlayu mlayu
Olah raga demi ketemu kowe
Mlayu cilik kuping dileboni lagu
Sing tak tunggu jebule ora metu

Krungu krungu jare kowe wis berubah
Klambi seksi macahe ora nggenah
Gayane wis sok kebarat baratan
Seneng plesir karo shoping shopingan

Saben bengi gaweane pesta pesta
Ora mikir wong tuwone megap megap
Golek duwit nggo gawe bayar kuliah
Sing dienteni dadi ora nggenah

Mugo mugo kowe cepet berubah
Balik bakti wong sing tak tresnani
Duwe sopan santun lan budi pekerti
Sayang karo bapak ibu lan adi

Krungu krungu jare kowe wis berubah
Klambi seksi macahe ora nggenah
Gayane wis sok kebarat baratan
Seneng plesir karo shoping shopingan

Saben bengi gaweane pesta pesta
Ora mikir wong tuwone megap megap
Golek duwit nggo gawe bayar kuliah
Sing dienteni dadi ora nggenah

Saben bengi gaweane pesta pesta
Ora mikir wong tuwone megap megap
Golek duwit nggo gawe bayar kuliah
Sing dienteni kok dadi ora nggenah

Aku mesti bakal terus ngenteni
Sampai mati aku ora bakal ganti
Ganti pacar opo maneh ganti ati
Yo mung kowe sing temangsang ning ati
Yo mung kowe sing temangsang ning ati
Yo mung kowe sing temangsang ning ati

Advertisement
Itulah tadi informasi yang bisa admin tampilkan yakni yang berjudul Lirik Lagu Rere Teles – Lali Asale, namun jangan lupa untuk berkomentar bila memang kamu ngefans kepada salah satu artis/seleberitis diatas. Terima kasih telah menyimak. Anda bisa bookmark halaman ini dengan URL http://www.baru.co.id/2015/05/rere-teles-lali-asale.html

Judul Lirik Lagu Rere Teles – Lali Asale
Deskripsi Judul Lagu : Lali Asale Penyanyi : Rere Teles Composed : Cuple Mainkan dan Iwey Seven Lirik : Wildan Seff Arranged : Cuple Mainkan dan Iwey ...
Author
Author Rating
4/ 5 Suara Dari 1001 Ulasan

Inilah Penelusuran yang terkait dengan topik "Lirik Lagu Rere Teles – Lali Asale" di atas :